Ads 468x60px

неділя, 15 квітня 2018 р.

Шкіряний м’яч






Вихід в фінал
14 квітня 2018 року на С/К «Олімпієць» м. Бобринець відбулися обласні зональні змагання з футболу на приз «Шкіряний м’яч» на честь пам’яті  настоятеля Свято-Миколаївської церкви Отця Юрія Ониська. В змаганнях прийняли участь футбольні команди юнаків 2005 р.н. і молодше з чотирьох територій – Бобринецької ОТГ, Долинського р-ну, Компаніївського р-ну, Устинівського р-ну. Перед парадом відкриття відбулися змагання в вправах з елементів техніки гри у футбол . В ударах на дальність переміг Каранаєв Денис (Бобринецька ОТГ), в жонглюванні переміг Андрієнко Микола (Устинівський р-н), Стрілець Іван (Компаніївський р-н.) – переміг  в ударах на точність. На параді відкриття був піднятий державний прапор України під гімн України, з вітальними словами до юних футболістів звернулися заступник міського голови Кривошея Л.П. ,начальник відділу освіти молоді та спорту Літвінова В.П., та син отця Юрія – Онисько М.Ю.
Змагання проходили по коловій системі і тільки по кращій різниці забитих та пропущених голів юні футболісти Бобринецької ОТГ зайняли перше місце, спортсмени з Долинського р-ну зайняли друге місце, Устинівські футболісти були третіми, четверте місце посіли спортсмени з Компаніївського р-ну.
Кращим воротарем турніру визнаний Чернієнко Микола – Устинівський р-н, кращий захисник – Остріков Максим (Долинський р-н), кращий півзахисник – Каранаєв Денис (Бобринецька ОТГ), кращий нападаючий – Подолінський Артем і кращий бомбардир – Клим Владислав.
Після змагань всіх юних футболістів покормили запашним обідом в їдальні Бобринецького коледжу за рахунок Бобринецької міської ради.
Футболісти Бобринецької ОТГ будуть представляти наший регіон на фінальних обласних змаганнях серед юнаків 2005 р.н.
Підготував юних футболістів тренер-викладач КЗ «ДЮСШ» - Філіпенко І.А.

0 коментарі:

Дописати коментар