Ads 468x60px

вівторок, 24 квітня 2018 р.

Бобринецькі гирьовики на Чемпіонаті України

  З 19 по 22 квітня 2018 року у місті Житомир був проведений Чемпіонат України серед юніорів , юніорок, та кубок України серед дорослих. В яких взяла участь збірна команда області до якої ввійшли вихованці КЗ «дитячо-юнацької спортивної школи», і їхні тренери-викладачі  Бобринецької міської об’єднаної територіальної громади, Намєснік Іван Іванович, Гольша Іван Володимирович, Намєснік Анжеліка , Гладкочуб Максим , Сапунов Дмитро, Берещенко Микола. В результаті змагань:
Вагова категорія до 58кг, серед юніорок та жінок Нмєснік Анжеліка зайняла II місце серед юніорок, та III місце серед дорослих.
Вагова категорія до 78кг, Гладкочуб Максим посів II місце серед юніорів , та IV серед дорослих.
У ваговій категорії до 85 кг, Сапунов Дмитро посів II місце серед юніорів , і VI  серед дорослих.
У ваговій категорії до 63кг. Берещенко Микола, зайняв IV місце серед юніорів , та виконав норматив Кандидата в майстри спорту України. А також в цих змагання брали участь ветерани , у ваговій категорії до 68кг посів II місце  тренер-викладач Кандидат в майстри спорту України Гольша Іван, у ваговій категорії +95 Iмісце виборов тренер-викладач КЗ «ДЮСШ» Бобринецької міської ради, Майстер спорту України Намєснік Іван.




Поїздка на змагання стала можливою завдяки підтримці Бобринецького міського голови, і  міської ради , які завжди підтримують своїх спортсменів і не стоять осторонь спортивного життя громади.

0 коментарі:

Дописати коментар