Ads 468x60px

четвер, 13 грудня 2018 р.

В дусі часу

В Комунальному закладі «Дитячо-юнацька спортивна школа» Бобринецької міської ради відкрито відділення стрільби кульової. За кошти відділу освіти молоді та спорту Бобринецької міської ради були придбані чотири пневматичні гвинтівки, два пневматичні пістолети та набої до них. Тренером-викладачем  призначений Доренко Микола Миколойович – учасник бойових дій, нагороджений медаллю «За оборону Авдіївки» та нагрудним знаком «За мужність та відвагу».
Комунальний заклад Бобринецьке НВО  НВК «Гімназія» надав в користування зброярню для зберігання зброї, та стрілецький тир (який до цього часу зусилям працівників цього закладу був приведений в належний стан) для навчально-тренувальних занять. Учні міста матимуть можливість набувати уміння і навички  в цьому виді спорту і подальшому успішно представляти наше місто на обласних змаганнях з стрільби кульової та на військово-патріотичних змаганнях «Захисник Кіровоградщини».
На заняття стрільби кульової завітав міський голова Сніжко Валерій Вадимович, який привітав вихованців з відкриттям секції, та провів навчальні стрільби з вихованцями.




0 коментарі:

Дописати коментар