Ads 468x60px

вівторок, 3 вересня 2019 р.

Шості в Україні




3 12 по 29 серпня 2019 року в м. Миргород Полтавської області відбулися фінальні змагання з футболу «Шкіряний м’яч – Кубок Сoca Сola» серед юнаків старшої вікової групи. Кіровоградщину на цих змаганнях представляли вихованці КЗ «ДЮСШ» Бобринецької міської ради, тренує яких тренер-викладач Філіпенко І.А.
Згідно жеребкуванню всі учасники були розподілені на дві групи «А» і «Б». В групу «А» потрапили: Кіровоградська обл., Полтавська обл., Рівненська обл., Дніпровська обл., в групу «Б» : Запорізька обл., Тернопільська обл., Вінницька обл., Київська обл.
В першій грі наші юнаки переграли Дніпровську обл. з рахунком 2:1, в  другій грі грали з Рівненською обл. за яку виступали юнаки на дві голови вищі за наших спортсменів, і в нерівній боротьбі наші юнаки поступилися з рахунком 1:3.  З полтавчанами точилась рівна боротьба, але фортуна і судді були на стороні місцевих гравців, і наша футболісти поступилися з рахунком 0:1. В стиковому матчі за 5-6 місце наша команда вийшла в ослабленому складі, так як були травмовані основні гравці в іграх з попередніми командами, і поступилися Тернопільським одноліткам з рахунком 0:4, і зайняли шосте місце. А виграли турнір Рівненська обл. , другими була Запорізька обл. , третє місце посіла Полтавська обл.

0 коментарі:

Дописати коментар