Ads 468x60px

неділя, 13 вересня 2020 р.

День фізичної культури і спорту


 


В Комунальному закладі «Дитячо-юнацька спортивна школа» Бобринецької міської ради були проведені змагання до Дня фізичної культури і спорту, який відзначається в другу суботу вересня місяця.  На спорткомплексі «Олімпієць» були проведені змагання з футболу серед меншої та старшої вікових груп, переможці та призери цих змагань отримали грамоти, тренери-викладачі Філіпенко І.А. , Василенко М.Ю. Змагання були підготовкою до чемпіонату області з футболу, який стартує 19 вересня в м. Бобринець

 На баскетбольному майданчику с/к «Олімпієць» та спортивному залі філії №1 були проведені змагання з стрітболу, також переможці та призери були нагороджені грамотами КЗ «ДЮСШ», тренери-викладачі Неклеса В.М., Ляшенко С.А.

В тренажерному залі коледжу БК БНАУ були проведені змагання з гирьового спорту серед юнаків та дівчат, ці змагання були підготовкою до чемпіонату України серед юнаків та дівчат, який відбудеться в м. Київ з 23-27 вересня, переможці та призери були нагороджені медалями та грамотами, підготовив та провів змагання тренер-викладач Намєснік І.І.

Також відбулися змагання з кіокушинкай карате, тренер-викладач Нужний Є.О.

Бобринецька міська рада  з нагоди професійного свята Дня фізичної культури і спорту преміювала працівників КЗ «ДЮСШ»











0 коментарі:

Дописати коментар