Ads 468x60px

понеділок, 12 жовтня 2020 р.

До Дня захисника України

 

На базі Комунального закладу «НВО «НВК» Гімназія – загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 1 Бобринецької міської ради пройшли відкриті першості КЗ «ДЮСШ» Бобринецької міської ради з стрільби кульової та волейболу. В змагання з стрільби кульової серед дівчат Щербакова Іванна зайняла перше місце , Задоєнко  Юлія посіля друге місце, третє місце зайняла Могиленко Анна. Серед юнаків перше місце виборов Жиліч Петро, другим був Равлюк Данило, третє місце посів Багрін Максим.  Загально-командні місця розприділились так: Гімназія перше місце, ПТУ №32 посіла друге місце, ЗШ №5 були третіми.

В змаганнях з волейболу перше місце зайняли вихованці КЗ «ДЮСШ»  на чолі з тренером викладачем Шоколовим  В.М., друге місце  зайняли студенти ПТУ №32 на чолі з старшим майстром Зайцевим В.В., третє місце зайняла команда Бобринецького «Коледжу» на чолі з викладачем фізичного виховання Винником В.О.

Призери цих змагань були нагороджені дипломами, грамотами та медалями від КЗ «ДЮСШ» Бобринецької міської ради.

Змагання відбулися відповідно до рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів в період карантину в зв’язку з поширенням корона вірусної хвороби COVID-19.












0 коментарі:

Дописати коментар