Ads 468x60px

середа, 2 грудня 2020 р.

До Дня Збройних сил України

 

З 01 по 04 грудня 2020 року відбулися внутрішньо-групові змагання серед вихованців КЗ «ДЮСШ» Бобринецької міської ради  з футзалу, волейболу, баскетболу, кіокушинкай карате, гирьового спорту, стрільби кульвої приурочені до Дня Збройних сил України.

01 грудня на базі Комунального закладу «НВО «НВК» Гімназія змагалися з волейболу три команди ( юнаки та дівчата )  . Тренують команди тренера-викладачі: Шоколов В.М. та Малик В.Ю.            04 грудня з  баскетболу 3х3 серед дівчат визначали переможнець три команди, серед юнаків відбулися змагання з баскетболу. Тренують команди тренера-викладачі: Неклеса В.М, Ляшенко С.А.

02 грудня в стрілецькому тирі на базі Комунального закладу «НВО «НВК» Гімназія змагалися з стрільби кульової ( юнаки, дівчата ) , тренує вихованців тренер-викладач Доренко М.М.

В спортивному залі КЗ ДЮСШ «Чемпіон» №1  визначали найкращу три команди з футзалу. Тренують команди тренера-викладачі: Василенко М.Ю. та Квашенко С.А.

04 грудня в спортивному залі КЗ ДЮСШ «Чемпіон» №2 змагалися три команди з футзалу.
Тренує команду старший тренер-викладач Філіпенко І.А.

В тренажерному залі Бобринецького аграрного фахового коледжу з 03-04 грудня пройшли змагання з гирьового спорту серед молодших і старших вихованців. Тренує спортсменів тренер-викладач Намєснік І.І. 

04 грудня в спортивному залі ЗШ №5 відбулися змагання з кіокушинкай карате. Тренує вихованців тренер-викладач Нужний Є.О

Всі учасники та призери змагань були нагороджені грамотами та медалями

Змагання відбулися відповідно до рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів в період карантину в зв’язку з поширенням корона вірусної хвороби COVID-19
















0 коментарі:

Дописати коментар