Ads 468x60px

неділя, 3 березня 2024 р.

 

                             


                                      Чемпіонат України з гирьового спорту

          З 28 лютого по 03 березня 2024 року в м. Полтава відбувся чемпіонат України з гирьового спорту серед юнаків, дівчат та учнів, в якому прийняли участь більше 200 учасників з 13 областей України. Кіровоградську область на цих змаганнях представляли спортсмени   гирьового спорту Бобринецької громади.        

        Серед дівчат вага гирі – 8кг. – Мироненко Анна виборола 1 золото, та 4 срібла. Серед юнаків вага гирі – 12 кг. – Намєснік Станіслав виборов 2 бронзові нагороди, у цій же категорії Царенко Станіслав виборов 1 срібну нагороду.

      У своїй ваговій категорії Капустинський Дмитро виборов 3 срібні та 2 бронзові медалі, Корженко Максим у своїй ваговій категорії, вага гирі 16 кг.- здобув 2 срібні та 2 бронзові медалі.

          Вихованці Кобилянський Матвій, Неус Данило, Губернюк Богдан, Малишев Єгор, Новікова Анастасія показали гідні результати, і внесли вагомий внесок у загальнокомандне місце.

           Команду підготували тренера – викладачі Намєснік Іван та Павлів Сергій. Проїзд на змагання відбувся завдяки фінансуванню Бобринецької міської ради. Проживання -  за рахунок  управління молоді та спорту Кіровоградської обласної  військової адміністрації, харчування - за рахунок батьків вихованців, та дирекції Бобринецького коледжу. Висловлюємо Всим щиру вдячність за підтримку вихованців.




0 коментарі:

Дописати коментар