Ads 468x60px

понеділок, 13 травня 2019 р.

Всеукраїнський турнір "Кубор мрії"



11-12 травня 2019 року в м. Кропивницький відбувся всеукраїнський турнір з футболу «Кубок мрії», в якому взяли участь 16 команд, (170 учасників), серед них змагалися і наші вихованці КЗ «ДЮСШ» Бобринецької міської ради.
Попередні змагання проводилися в групах по олімпійській системі , в своїй групі вихованці тренера-викладача Філіпенка Ігоря Анатолійовича в першій грі зустрілися з командою з Кропивницького «Шкети-1» і з рахунком 0-1 поступилися. В другій грі юні бобринчани зустрілися з футболістами СДЮШОР-2 м. Кропивницький, і перемогли з рахунком 4-0. Зайняли в своїй групі третє місце , і на слідуючий день боролися в «срібній лізі» за призові місця. Перша зустріч відбулася з ДЮСШ «Спартак» де наші футболісти впевнено перемогли з рахунком 7-1, голи забивали: Клим Владислав – 4, Мазур Назар – 3. В другій грі за перше місце юні бобринчани перемогли з рахунком 3-1 команду «Шкети-2» м. Кропивницький, і завоювали кубок та золоті медалі в «срібній лізі». Кращим гравцем визнано Мазура Назара, який був нагороджений спортивною кепкою від організаторів турніра.
Склад команди : Мазур Назар, Кравець Єгор, Хрусталенко Руслан, Хрусталенко Ренат, Подолінський Данило, Аксенюк Станіслав, Колпак Андрій, Корчаченко Нікіта, Клим Владислав.

0 коментарі:

Дописати коментар