Ads 468x60px

понеділок, 30 вересня 2019 р.

До Дня міста

28.09. 2019 року  на запасному полі с/к «Олімпієць»  була проведена відкрита першість з футболу КЗ «ДЮСШ» Бобринецької міської ради приурочена 252 річниці м. Бобринець. В змаганнях прийняли участь вихованці КЗ «ДЮСШ» двох вікових груп: 2004 р.н. і молодші та 2007 і молодше. В старшій віковій групі перше місце здобула команда «Ювентус» , друге місце «Динамо, третє – «Червоні».
В меншій віковій групі переможцями стала команда «Україна», другі – «Фаворит», треті – «Парі-матч».
На другий день 29 вересня 2019 року на С/К «Олімпієць» мали проходити  змагання з волейболу та стрітболу, але погода внесла свої корективи, і змагання пройшли в спортивному залі №2, в змаганнях з волейболу прийняли участь команди «Чемпіон» та «Олімп», переможцями стала команда «Чемпіон». Після змагань з волейболу , розпочалися змагання з стрітболу, в яких прийняли три команди дівчат, та три команди юнаків. У дівчат перше місце зайняла команда "Дрімтім", друге – "Телепузики", третє – «Фіксіки», У юнаків перше місце здобула команда "Зірка-1", друге – "Зірка-2", третє – "Зірка-3".
Після змагань начальник відділу освіти , молоді та спорту Літвінова В.П. провела нагородження переможців та призерів і своїх вікових групах, грамотами та медалями від міської ради.












0 коментарі:

Дописати коментар