Ads 468x60px

понеділок, 30 вересня 2019 р.

Невдалий тур


29.09.2019 року пройшов третій тур Чемпіонату області з футболу серед юнаків 2008 року і молодше, в якому наші земляки зустрічалися в м. Кропивницькому з футбольним клубом «Зірка». Юні футболісти з обласного центру були сильнішими за футболістів з м. Бобринця, і переконливо перемогли з рахунком 6:1. Грали на синтетичному полі  під час дощу, що і вплинуло на результат матчу, так , як бобринчани не мають змоги тренуватися на майданчиках з штучним покриттям.
Юнаки 2004 року та молодше, зустрічалися з однолітками з м. Новоукраїнки, і по ходу гри перегравали своїх одноліток, але хазяїв поля рятували штанги та перекладини, але як завжди буває, не забиваєш ти,  забивають тобі. В кінці матчу на додаткових хвилинах, помилка нашого захисника призвела до взяття воріт, і з рахунком 1:0 вихованці тренера Філіпенка І.А. програли перший раз в цій першості.
Четвертий тур  першості області з футболу пройде 05-06 жовтня 2019 року в м. Бобринець де наші футболісти будуть приймати одноліток з м. Кропивницький.


0 коментарі:

Дописати коментар